Reanimatie AED

Leer reanimeren want elke seconde telt!

16000 mensen krijgen per jaar, buiten het ziekenhuis, een hartstilstand. Direct beginnen met reanimeren (hartmassage en beademen) verhoogt de overlevingskans. Het snelle gebruik van de Automatische Externe Defiblilator (AED) is levensreddend. Onderzoek toont aan dat door de komst van de AED de overlevingskansen de laatste jaren zijn gestegen.

In een drie uur durende cursus leert u reanimeren; hartmassage en beademen en de AED te gebruiken.
Na deze cursus ontvangt u een certificaat van deelname en kunt u zich aanmelden bij het 'AED alert systeem'. U bent na deze cursus in staat levensreddend te handelen in elke situatie totdat deskundige hulp arriveert. Jaarlijkse herhaling is noodzakelijk. Iedereen kan het leren, jong en oud! Website; www.cursus-reanimatie-bennekom.nl

De cursus wordt gegeven door erkende trainers van de Nederlandse Reanimatie Raad: Yvonne Bos en Arrien van Prooijen Beide werkzaam als specialistisch verpleegkundigen op de Spoed Eisende Hulp en ervaren Reanimatie/AED instructeurs.
Meer informatie kunt u ook vinden op de website: Cursus Reanimatie Bennekom

Bedrijfshulpverlening

Cursussen Bedrijfshulpverlening (BHV), Eerste hulp bij ongelukken (EHBO) binnen bedrijven en organisaties. Prijs afhankelijk van de opdracht, nader overeengekomen.

logo Nederlandse Hartstichting

Arrien van Prooijen de Jong MCH. Contextuele hulpverlener

T. 0634540749
E. info@arrienvanprooijen.nl Over Arrien van Prooijen

BIG registratienummer Verpleegkundige: 19047698430LinkedIn Profiel Arrien van Prooijen Arrien van Prooijen